Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از کشور‌های جهان، از جمله برخی کشور‌های آفریقایی همچنان منتظر دریافت واکسن کووید-۱۹ هستند.

خبرگزاری میزان - در حالی که کشور‌های ثروتمند واکسن‎های کرونا را برای شهروندان خود ذخیره کرده‎اند، بسیاری از کشور‌ها هنوز در تلاشند تا دوز‌های اولیه واکسن را تامین کنند؛ تعدادی از کشور‌ها مانند چاد هنوز هیچ واکسنی دریافت نکرده‎اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «ایندیپندنت»، سازمان بهداشت جهانی می‌گوید «ده‌ها کشور، که بسیاری از آن‌ها در آفریقا هستند، هنوز هم منتظر دریافت واکسن هستند؛ به عنوان مثال می‌توان به برخی از کشور‌های آفریقایی از جمله چاد، بورکینافاسو، بوروندی، اریتره و تانزانیا اشاره کرد.»

بهداشت جهانیهشدار داد «تاخیر و کمبود منابع واکسن باعث می‌شود که کشور‌های آفریقایی در زمینه واکسیناسیون کووید-۱۹ از سایر نقاط جهان عقب بمانند و این قاره در حال حاضر تنها یک درصد از واکسن‌های توزیع شده در سراسر جهان را در اختیار دارد.»

«جیان گاندی»، هماهنگ کننده برنامه «کوواکس» در یونیسف، می‎گوید «در مکان‌هایی که هیچ واکسنی وجود ندارد، این احتمال نیز وجود دارد که انواع جدید، جهش یافته و نگران کننده‌ای ظاهر شود.»

بیشتر بخوانید: تصویر متفاوت از همه گیری کرونا در کشور‌های ثروتمند و فقیر همه چیز درباره حق مالکیت معنوی واکسن کرونا

به گفته وی، «همه ما باید نگران عدم پوشش واکسن کرونا در هر نقطه از جهان باشیم.»

این مقام یونیسف همچنین از کشور‌های با درآمد بالاتر خواست که دوز‌هایی را به کشور‌هایی که هنوز منتظر دریافت این واکسن هستند، اهدا کنند.

در حالی که کل موارد تایید شده ابتلا به کووید-۱۹ در میان کشور‌های آفریفایی در مقایسه با مراکز شیوع در جهان نسبتا کم است، اما مقام‎های بهداشتی می‌گویند که این رقم احتمالا با واقعیت فاصله دارد، آن هم به دلیل وجود سیستم‌های بهداشتی شکننده در این کشورهاست.

کشور‌هایی که در آفریقا هنوز منتظر دریافت واکسن هستند به دلیل سیستم شکننده بهداشتی که دارند از کمترین تجهیزات برای شناسایی مبتلایان برخوردارند.

چاد نیز از زمان شیوع ویروس همه گیر کووید-۱۹، تنها ۱۷۰ مورد مرگ ناشی از این ویروس را تایید کرده است، اما تلاش‌ها برای جلوگیری از گسترش ویروس در این کشور دشوار بوده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا حوادث بین الملل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا واکسن کرونا حوادث بین الملل منتظر دریافت کشور ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر